Kurser / Event

Våra kurser & event 

Dans & Event Dalarna arangerar danskurser och dansevent med fokus på att hela eventet ska hålla hög kvalitet.

Foxkurs Medel


Anmälan är öppen


Fox medel, intensivkurs under helgen den 7-8 dec


Du bör kunna grunderna. Vi kommer att lära oss figurer och teknik i stängd och öppen förning. Vi går igenom bl a balans, connection, ram och föra-följa-teknik.

Lördag & Söndag kl 10.00 - 16.00. Lunch 12.00. Fika 14.30


Pris: 600 kr

Foxfrossa™ V.I.P. feb 2020

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Foxfrossa™ V.I.P. 7-9 feb 2020 på Skeer i Orsa

Anmälan är öppen 


Foxfrossa™ är ett foxevent för både erfarna dansare och för de som inte dansat på ett tag men kan grunderna. Du ska kunna föra/följa, dansa i takt, snurra och dansa framåt och bakåt. Eventet pågår under en helg där workshops, socialdans, mat och umgänge ligger i fokus. I priset ingår kurser med Team Vesterli, socialdanser (öppen endast för deltagare i FoxFrossan), två luncher, fika, vickning fredag och lördag kväll samt middagsbuffé och danskväll med M&M Fox Night på lördagskvällen.


Årets Tema är: JAMES BOND


Pris: 1 650 kr

Avancerad Foxkurs-I båda rollerna 2020

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Avancerad Foxkurs i april 2020 på Skeer i Orsa

Anmälan öppnar den 23/9 Kl 20.00


Vi hälsar Tony och Kimberly välkomna till Orsa igen! Den här gången blir det en helgkurs, Avancerad Foxkurs - i båda rollerna, på Skeer den 25-26 april 2020. Du kommer att dansa i rollen som både förare och följare! Du kommer först behärska tekniken eller figuren i din ordinarie roll (dvs den roll du har anmält dig i), sedan får du öva och lära dig samma sak i din icke ordinarie dansroll. Detta är ett mycket effektivt sätt att lära och öka förståelsen för dansen. Allt i syfte att öka dansupplevelsen och dansglädjen! Förutom fantastisk mat och social samvaro, kommer fokus under helgen att ligga på samspel, teknik och musikalitet. Övningarna och figurerna är självklart anpassade för att kunna användas på det sociala dansgolvet för att ge ökad närvaro och känsla i dansen. Kursen riktar sig till dig som har stor vana av modern social fox, dansar regelbundet och har en god grundteknik.


Pris: 1 600 kr

Då ingår allt som hör till eventet, inga andra kostnader tillkommer.

Dans & Event Dalarna Handelsbolag


Tallåsvägen 28

794 33 ORSA


info@dansocheventdalarna.se

www.DansOchEventDalarna.se

Organisationsnummer: 969783-9398


Vi innehar F-skattebevis


Bankgiro 375-9461